Organizare Festivaluri si Expozitii


Avem experienţă de 7 ani în organizarea de festivaluri şi expoziţii cu un public numeros de peste 10.000 de persoane. De la concept la implementare organizăm întregul eveniment sau doar părţi ale acestuia (branding de festival, campania de marketing, campania de PR şi comunicare, vânzări)

Evenimente Trade Mark

 

logo-tea-coffee-transparentTea & Coffee Festival – din 2008

 

 

Este singurul festival cultural din Romania dedicat ceaiului si cafelei, un spatiu comun
de intalnire al importatorilor de ceai, cafea, aparatura, dulciuri si alte produse conexe, cu clientul lor final, reprezentantii HORECA, reprezentantii mass media si artisti din tarile participante. El cuprinde o saptamana intrega de evenimente si manifestari artistice de-a lungul careia se prezinta si se promoveaza produsele si serviciile partenerilor nostri. Conceptul intregului eveniment se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20- 60 ani, urbane, active din punct de vedere social si cultural, care ies des in oras atat in interes personal cat si de business.

www.tea-coffee.ro

 

gradina

Gradina cu artisti – din 2010

 

Este conceput ca un spatiu de relaxare in mijlocul aglomeraţiei urbane, accesibil tuturor,
un spaţiu dedicat creativitatii si artei.
Gradina cu artisti reuneste ateliere de creatie artistica – pictura, teatru, ceramica, fotografie, arta florala, creaţie hand-made, muzica – si aduce, in spatii mai mult sau mai putin conventionale, spectacole cu tineri artisti – cantareţi, actori, comedianţi, dansatori. Evenimentul are ca specific activitati artistice de relaxare si expoziţia de produse lucrate manual – obiecte de arta, accesorii, bijuterii, haine. Gradina cu artisti are loc o data pe luna, la sfarsitul saptamanii, in perioada Iunie-Septembrie 2013.

www.gradinacuartisti.ro

 

asia-fest-transparentaAsia Fest – din 2013

 

Este primul festival din România dedicat promovarii valorilor culturale ale continentului asiatic. Aceasta cultura a tarilor asiatice a fost dintotdeauna un mister pentru europeni, iar in România, în ultimii ani, s-a dezvoltat o atractie speciala fata de tari precum Japonia, China, Turcia, India, Coreea de Sud. Au aparut tot felul de comunitati pasionate de formele artistice specifice acestori tari, de gastronomie, dar si de consumul de vacante si excursii exotice.
Asia Fest reuneste importatori si producatori din partea asiatica a globului, din tari precum Japonia, China, Coreea de Sud, Vietnam, Mongolia, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Burma, Filipine, India, Pakistan, Bangladesh, Azerbaidjian, Kazakhstan, Turcia dar si restaurante cu specific si agentii de turism ce au ca destinatii aceste tari.

www.asiafest.eu

 

expodiabet

Expodiabet:  Singurul târg de informare şi consiliere pe probleme de nutriţie şi diabet din Romania lansat în 2008.